Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- مبتلایان به بیماری پروانه‌ای باید بیشتر از سایر افراد جامعه در خصوص پرهیز از مواجهه با ویروس کووید-١٩ احتیاط کنند و بهترین راه پیشگیری برای بیماران پروانه‌ای دوری از تماس‌های فیزیکی غیر ضروری و رعایت بهداشت در حد امکان است. تاریخ انتشار: 15:34 - 15 شهريور 1399 - کد خبر: ۶۵۳۰۹۲

خبرگزاری میزان - ایسنا نوشت: بیماری پروانه‌ای گروهی از بیماری‌های نادر ژنتیکی است که در آن پوست و غشا‌های مخاطی بر اثر ضربه یا اصطکاک جزیی دچار تاول‌های بسیار دردناک می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با توجه به این‌که در روز‌های اپیدمی کرونا به هوشیاری تمام افراد جامعه برای حفاظت از خود نیاز است، پژوهشگران دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران و موسسه تحقیقات سلامت به این پرسش پاسخ دادند که بیماران پروانه‌ای چگونه باید خود را در برابر ویروس کرونا محافظت کنند؟

به اعتقاد این پژوهشگران، مبتلایان به بیماری پروانه‌ای باید بیشتر از سایر افراد جامعه در خصوص پرهیز از مواجهه با ویروس کووید-١٩ احتیاط کنند؛ زیرا بعضی از این بیماران شرایط خاص دارند. به طور مثال به علت اینکه معمولا روی دست‌هایشان را با بانداژ پوشانده‌اند، نمی‌توانند برای پیشگیری از ابتلا به کرونا به طور مکرر دست‌های خود را با آب و صابون شست‌وشو کند.

هم‌چنین افرادی که به نوع شدیدی از بیماری پروانه‌ای مبتلا هستند، ممکن است دچار علائم شدید کرونا شوند. زیرا این گروه با مشکلات دیگری نظیر آنمی، سوء تغذیه، زخم‌های عفونی مزمن و نبود موانع حفاظتی پوست که سیستم ایمنی بدن را به خطر می‌اندازد، دست و پنجه نرم می‌کنند؛ بنابراین بهترین دفاع برای این بیماران در مرحله اول، قطع تماس با ویروس، از طریق رعایت بهداشت و دوری از تماس‌های فیزیکی غیر ضروری با دیگر افراد است.

دیگر توصیه‌هایی پژوهشگران دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران و موسسه تحقیقات سلامت به بیماران پروانه‌ای و مراقبین آن‌ها:

دست‌های خود را به طور مرتب با آب و صابون بشویید و اگر به دلیل زخم و بانداژ نمی‌توانید این کار را انجام دهید، از دست زدن به صورت خود خودداری کنید.
- به طور مرتب بانداژ خود را عوض کرده یا از دستکش استفاده کنید.
- در خانه بمانید و تا حد امکان کار‌های خود را در خانه انجام دهید. اگر مجبور به ترک خانه هستید، حداقل فاصله دو متری با دیگران را حفظ کنید و از لمس اشیاء و سطوح مختلف، همچنین مصرف مواد غذایی که از بیرون خانه تهیه شده، خودداری کنید.
- زمانی که به خانه رسیدید، سریعا بانداژ بیرونی و سطحی خود را عوض کنید و اگر می‌توانید تمام نقاط خارجی بدن که در معرض تماس بوده‌اند را با آب و صابون بشویید.
- در صورت بروز هرگونه علائم کووید-۱۹ با ارائه‌دهندگان مراقبت‌های بهداشتی مشورت کنید.
- در صورتی که از بیماران پروانه‌ای مراقبت می‌کنید، دست‌های خود را قبل و بعد از تعویض بانداژ و تماس با زخم‌ها بشویید و فاصله خود را با آن‌ها حفظ کرده و از ماسک استفاده کنید.
بیماران پروانه‌ای به دلیل شرایط بیماری خود ممکن است نتوانند بعضی از نکات بهداشتی مانند شستن مکرر دست‌ها را رعایت کنند و به همین دلیل ممکن است در معرض خطر قرار بگیرند.
بنا بر اعلام کمیته اطلاع‌رسانی و آموزش همگانی کرونا در دانشگاه علوم پزشکی تهران که به بررسی مستندات، شواهد و پاسخ‌های علمی در مورد کرونا ویروس می‌پردازند، بهترین راه پیشگیری برای این افراد دوری از تماس‌های فیزیکی غیر ضروری و رعایت بهداشت در حد امکان مانند تعویض بانداژ و دست‌نزدن به صورت است. هم‌چنین لازم است در این روز‌های بیماری با مراقبین بهداشتی در تماس باشند و وضعیت سلامت خود را با آن‌ها در میان بگذارند.

بیشتر بخوانید: توضیحات رییس سازمان غذا و دارو درباره قیمت دارو‌های جدید کرونا

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: ویروس کرونا بیماران پروانه ای بیماری پروانه ای دست ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۹۱۲۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا

آژانس دارویی اتحادیه اروپا به‌روزرسانی واکسن‌های کرونا را به منظور هدف قرار دادن سویه JN.۱ توصیه کرده است.

به گزارش ایسنا، سویه JN.۱ با خانواده سویه XBB که توسط واکسن های به روز شده قبلی هدف قرار گرفته بود، متفاوت است و اکنون موارد ابتلا به آن در جهان از انواع XBB پیشی گرفته است.

بنابر اعلام مرکز اطلاع رسانی آژانس دارویی اتحادیه اروپا، شواهد نشان می‌دهد هدف قرار دادن سویه JN.۱ به حفظ اثربخشی واکسن ها با ادامه تکامل سارس-کوو-۲ کمک می‌کند.

ویروس کرونا هنوز هم ماهانه باعث مرگ هزاران نفر می‌شود.

بیشتر بخوانید:

کرونا در جهان؛ جدیدترین سویه‌های در گردش در ماه‌های اخیر

این آژانس می‌گوید می‌خواهد با سازندگان واکسن ملاقات کند و درباره چگونگی ساخت نسخه‌های جدید این واکسن برای برنامه واکسیناسیون امسال مشورت نماید.

سازمان جهانی بهداشت (WHO) در تاریخ جمعه ۵ مه ۲۰۲۳ به‌ طور رسمی پایان وضعیت اضطراری کووید ۱۹ در جهان را اعلام کرد. این سازمان در ژانویه ۲۰۲۰، شیوع ویروس کرونا را یک وضعیت اضطراری بهداشت عمومی و نگرانی بین‌المللی اعلام کرده بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • چالش‌های فراوان بیماران خاص و صعب العلاج در ایران/ وقتی مشکلات بیماران هموفیلی دیده نمی‌شود
  • کانون هموفیلی ایران: دارو‌های جدید هموفیلی، تحت پوشش بیمه نیست
  • مصائب بیماران هموفیلی برای تهیه دارو
  • جذب یک هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای بیماران خاص و صعب العلاج
  • آمار باورنکردنی بیماران مبتلا به دیابت در کشور
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از گردشگری سلامت در ۱۴۰۲
  • یک موضوع مهم درباره آلرژی که خیلی‌ها نمی‌دانند | در مواجهه با آلرژی برخی پزشکان، بیماران را دچار سوءتغذیه می‌کنند
  • تولید پانسمان بیماران پروانه‌ای شروع شده و در مرحله تحقیقاتی است
  • جذب ۱۱۰۰ میلیارد ریال برای بیماران خاص و صعب العلاج در کرمانشاه
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا