Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-05-03@23:49:31 GMT

جراحی پلاستیک ۲۲۰ بیمار پروانه ای در شیراز

تاریخ انتشار: ۷ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۷۹۰۷۰۷

جراحی پلاستیک ۲۲۰ بیمار پروانه ای در شیراز

به گزارش گروه حوادث جام جم آنلاین و به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، دکتر محمدعلی حقوقی گفت: اپیدرمولازیز بلوزا (EB) یا بیماری پروانه‌ای یک بیماری نادر، دردناک و ناشی از یک جهش ژنتیکی است که در آن پوست و پوشش‌های داخلی بدن، حتی با سایش جزیی و با ضربه تاول می‌زند و تاول‌های دردناک و زخم‌های باز ایجاد می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
وی افزود: زخم های ناشی از این بیماری قابل مقایسه با سوختگی درجه سه است.

رییس بیمارستان سوانح سوختگی و ترمیمی امیرالمومنین (ع) شیراز  ادمه داد: بیماری پروانه ای، اصطلاحی است که برای بیماران EB به کار می‌رود و دلیل این نامگذاری این است که پوست این بیماران همچون بال‌های پروانه شکننده می‌شود.

دکتر حقوقی، علت بیماری EB را انتقال ژن‌های معیوب از یکی از والدین یا هر دوی آن‌ها عنوان کرد و گفت: تاکنون درمان قطعی برای این بیماری کشف نشده است و درمان‌های حمایتی، تسکینی و توانبخشی برای پیشگیری از پیش روی زخم‌ها انجام می‌شود و در صورت پیشرفت بیماری، از درمان‌های جراحی استفاده می‌شود.

وی اضافه کرد: با توجه به اینکه بیمارستان امیرالمومنین (ع) مرکز ترمیم زخم و جراحی پلاستیک استان فارس و داری تجهیزات و امکانات به روز و کارکنان متخصص است، از سال ۹۵ بخش ویژه بیماران پروانه‌ای (EB) در این مرکز ایجاد شده که خدمات درمانی مانند اعمال جراحی، توانبخشی، دندانپزشکی و استفاده از پانسمان‌های نوین را به این بیماران ارایه می‌دهد.

این پزشک فوق تخصص جراحی پلاستیک بیمارستان با بیان اینکه در این بیماران زخم‌های مکرر باعث چسبندگی زانو، آرنج، انگشتان دست و پا می‌شود که نیاز به عمل‌های جراحی آزادسازی می‌شود، ادامه داد: تاکنون ۲۲۰ عمل جراحی برای بیمارانی که علاوه بر استان فارس از نقاط مختلف کشور مانند اردبیل، خراسان شمالی، خوزستان، بوشهر، کهگیلویه و بویر احمد به این بیمارستان مراجعه کرده اند، انجام شده است.

وی، ارایه خدمات دندانپزشکی به این بیماران را از دیگر ابعاد خدمتی پیش بینی شده در مجموعه دانشگاه علوم پزشکی شیراز برای تسهیل شرایط بیماران پروانه‌ای عنوان کرد که بسیار حساس و منحصر به فرد بوده و نیاز به یک محیط آرام و ریکاوری با شرایط تحت بی هوشی دارد و در این مرکز فراهم شده است.

رییس بیمارستان سوانح سوختگی و ترمیمی امیرالمومنین (ع) افزود: خدمات بستری این بیماران با ۵۰ درصد تخفیف و خدمات سرپایی مانند ویزیت پزشک معالج، فیزیوتراپی، آزمایشگاه و رادیولوژی به صورت رایگان ارائه می‌شود.

دکتر حقوقی با ابراز خرسندی از موفقیت در ارائه خدمات به بیماران پروانه‌ای و رضایتمندی آنان، اظهار امیدواری کرد: در آینده نزدیک شاهد گسترش این خدمات و بهبود شرایط این بیماران باشیم.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: محمدعلی حقوقی جراحی پلاستیک پروانه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۹۰۷۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجازات دریافت وجه اضافی از بیماران چیست؟

تخلف زیرمیزی پزشکان، به دریافت وجه مازاد بر تعرفه‌های قانونی از سوی برخی پزشکان در ازای ارائه خدمات درمانی، اطلاق می‌شود؛ این کار نه تنها غیرقانونی و غیراخلاقی است، بلکه مجازات‌های سنگینی نیز برای متخلفان در نظر گرفته شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، شهرنشینی مستلزم رعایت قوانین و قواعد شهری است و کارشناسان بر این باورند شهرنشینان هنگامی که به حقوق یکدیگر احترام بگذارند و به مسئولیت‌های خویش در برابر شهر و اجتماع عمل کنند، به «شهروند» ارتقا پیدا می‌کنند.

حقوق شهروندی نیز مجموعه حق‌هایی است که هر کدام از شهروندان از آن برخوردارند و باید توسط دیگر شهروندان و حاکمیت رعایت شود، حقوق شهروندی در ایران نیز مانند بسیاری از کشورها پذیرفته شده است که بارزترین و مهم‌ترین نمود آن قانون اساسی است که در اصول ۳۲، ۳۴، ۳۵، ۳۷، ۳۸ و ۳۹ به آن اشاره شده است.

یکی از موضوعات قابل توجه حقوق شهروندی، موضوع دریافت وجه اضافی پزشکان از بیماران (زیر میزی) است؛ پزشک نباید شروع به درمان و درمان بیمار را به دریافت مبلغ یا مبالغی فراتر از تعرفه پزشکی یا توافق آن دو در چارچوب قانون موکول نماید؛ واقعیت مسئله این است که در حال حاضر بنا به دلایل مختلفی قصور و تخلفات پزشکان و دست‌اندرکاران پزشکی در مبحث زیرمیزی افزایش پیدا کرده است.

اکنون این سوال مطرح می‌شود که مکانیسم حقوقی برای رسیدگی و بررسی این امور به چه نحوی است و با وجود تعیین تعرفه‌های قانونی در حوزه سلامت، راهکار قانونی برای رسیدگی به تخلفات دریافت وجه غیرقانونی (زیرمیزی) توسط پزشکان چیست.

طبق قانون، پزشکان موظف به ارائه خدمات مطابق با تعرفه‌های مصوب هستند و دریافت هرگونه وجهی مازاد بر تعرفه قانونی ممنوع بوده و تخلف محسوب می‌شود، چرا که این کار خلاف مصوبه و قانون نظام جمهوری اسلامی و حرام است، بنابراین از منظر حقوقی زیرمیزی پزشکان می‌تواند تحت عنوان «وصول و دریافت مال نامشروع» تلقی شود، این بزه از عناوین کلاهبرداری محسوب شده و مرتکب آن از یک سال تا هفت سال زندان محکومیت خواهد داشت.

طبق ماده ۱۰ و ۱۳ آئین نامه انتظامی رسیدگی به تخلفات صنفی و حرفه‌ای شاغلان حرفه‌های پزشکی و وابسته، شاغلان حرفه‌های پزشکی و وابسته مکلف هستند تعرفه‌های خدمات درمانی مصوب
ابلاغ شده از طرف وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را رعایت کنند و حق دریافت هیچ‌گونه وجه یا مالی از بیماران را علاوه بر وجوهی که توسط مسؤولان مؤسسه درمانی ذی‌ربط طبق مقررات دریافت می‌شود، ندارند.

طبق قانون، پزشکی که هر گونه وجه دریافت اضافی از بیماران (زیر میزی) داشته باشد، بار اول دو برابر پرداختی بیمار جریمه و توبیخ کتبی می‌شود، بار دوم پنج برابر پرداختی بیمار جریمه و پروانه مسئول فنی نیز لغو شده و بار سوم ۱۰ برابر پرداختی بیمار، پزشک مربوطه جریمه خواهد شد و پروانه مسئول فنی و حتی بیمارستان نیز باید لغو شود.

طبق قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مؤدیان (مصوب ۲۱/۷/۱۳۹۸)، هر گونه دریافت وجه اضافی از بیماران (زیر میزی) از شیوه‌های غیرقانونی برای وصول هزینه خدمات به مشتریان به شمار می‌آید که این رفتار خلاف قانون، تخلف و جرم محسوب می‌شود و مستلزم تعقیب قانونی است.

وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی نیز با مکانیسم دیگری با این جرم برخورد می‌کند و زمانی که موردی مبنی بر تخلف پزشکان گزارش داشته باشند از طریق کمیسیون ماده ۱۱ در حوزه درمان طبق مقررات با آنها برخورد می‌شود و میزان پولی که بیش از تعرفه از بیمار دریافت شده به وی برگردانده خواهد شد، بنابراین در صورت مشاهده تخلف تعرفه‌ای، بیماران می‌توانند از طریق: ۱- مراجعه به سازمان نظام پزشکی و شکایت در دادسرای نظام‌پزشکی ۲- مراجعه به وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی و شکایت از پزشک متخلف در کمیسیون ماده یازده ۳- مراجعه به دادسرای عمومی و انقلاب و طرح شکایت کیفری، اقدام کنند.

کد خبر 748988

دیگر خبرها

  • اهدا اعضا جوان جانبخش ارومیه‌ای به بیماران نیازمند
  • کانون هموفیلی ایران: دارو‌های جدید هموفیلی، تحت پوشش بیمه نیست
  • مصائب بیماران هموفیلی برای تهیه دارو
  • کمک فوری / نگذاریم این کودک بیمار بمیرد
  • یک موضوع مهم درباره آلرژی که خیلی‌ها نمی‌دانند | در مواجهه با آلرژی برخی پزشکان، بیماران را دچار سوءتغذیه می‌کنند
  • تجربه تلخ بیماران از نسخه الکترونیکی
  • انجام عمل جراحی تعبیه کاتتر صفاقی به روش لاپاراسکوپی در سنندج
  • حذف «پول» از درمان زیر ۷ ساله‌ها
  • مجازات دریافت وجه اضافی از بیماران چیست؟
  • راه اندازی مرکز متمرکز جراحی شکاف کام و لب در بیمارستان الزهرا (س) زاهدان