Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  تاول‌های بی‌رحم روی بدن نحیف تنها دردانه‌اش، خنده را از لبانش ربوده است، سال‌ها است در این خانه به جای خنده کودکانه ناله‌هایی از جنس درد شنیده می‌شود. دردی با بوی تاول، تاول‌های ریز و درشتی که تحملش برای آدم‌های بزرگ هم سخت است، چه برسد برای دخترکی ۶ ساله که تنها دارایی مادر و پدرش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«هنگامه» آن هنگام که چشم گشود، پروانه‌ای بود و این پروانه‌ای بودن قرار شد تا پایان عمرش همراه لحظه لحظه زندگیش باشد.

مادرش می‌گوید: پروانه‌ای بودن مرهمی می‌خواست، مرهمی که عطش تاول‌های ریز و درشت را بخواباند، اما...

۶ سال از پایان ۹ ماه انتظار گذشته است، انتظاری شیرین که پایانش تلخ بود، آنگاه که چشم مادر به تاول‌های بی‌رحم چسبیده به بدن ظریف و نحیف هنگامه‌اش افتاد.

آرزو بهرامی مادری است که ۶ سال تاول‌های بی‌رحم روی بدن تنها دردانه‌اش، خنده را از لبانش ربوده است، آرزو سال‌ها است که به جای خنده کودکانه هنگامه‌اش، ناله‌هایی از جنس درد می‌شوند، دردی با بوی تاول.

مادر هنگامه در اراک می‌گوید: هنگامه به دلیل ازدواج فامیلی من و پدرش، به بیماری ژنتیکی پروانه‌ای مبتلا است و از زمان تولد با رنج این بیماری دست و پنجه نرم می‌کند.

وی بیان می‌کند: بیماری پروانه‌ای از بیماری‌های نادر و خاصی است که دارو‌های خاصی را نیاز دارد و تهیه آن هزینه‌های سرسام‌آوری را می‌طلبد.

خانم بهرامی با بیان اینکه بر اثر این بیماری بر روی بدن ایجاد می‌شود که باید به موقع دارو بر روی آن گذاشته شود، می‌گوید: تحمل این تاول‌ها آنهم برای دخترک خردسال بسیار سخت است، اما سخت‌تر از آن تحمل نبود دارو برای تسکین درد است.

مادر هنگامه با اشاره به نایاب شدن داروی بیماران پروانه‌ای به دلیل تحریم‌های آمریکا در سال‌های اخیر اظهار می‌کند: در زمانی که آمریکا با بی‌رحمی تمام داروی بیماران پروانه‌ای را تحریم کرد و تهیه دارو غیرممکن شد، دخترم درد‌های بسیاری را تحمل کرد و گا‌ها از درد تمام شب تا صبح را با گریه سپری می‌کرد.

وی می‌افزاید: تمام کودکانی که به این بیماری مبتلا بودند به دلیل نبود و تحریم دارو به شدت عذاب کشیدند، در حالی که آن‌ها هیچ گناهی نداشته و از دنیای سیاست به دور بودند.

مادر هنگامه می‌گوید: در زمانی که برای تهیه دارو از این شهر به آن شهر آواره بودم و دارویی یافت نمی‌شد، عمق خباثت و دشمنی آمریکایی‌ها را به خوبی درک کردم و فهمیدم که آن‌ها همچون گرگ‌هایی هستند که بوی از رحم و مروت نبرده‌اند.

بیشتر بخوانید

همه چیز درباره بیماری پروانه‌ای

وی بیان می‌کند: هنوز ضجه‌های آن روز‌های هنگامه آزارم می‌دهد و امروز در تعجبم که چه شده دشمنی که رحمی به نوزادان و کودکان نداشت و دارو را بر فرشتگان بی‌گناه تحریم کرده بود، امروز حرف از واکسن کرونا می‌زند و چه زیبا رهبر معظم انقلاب ورود این واکسن‌ها را ممنوع کرد، چرا که عزیز جان‌ها می‌داند در پس این واکسن‌ها چه خیانت‌هایی نهفته است.

رهبر معظم انقلاب چند روز پیش در سخنانی، واردات واکسن کرونا از آمریکا و انگلیس را ممنوع اعلام کردند؛ تدبیری که تجربه تلخ خون‌های آلوده فرانسوی و بی‌رحمی آمریکایی‌ها در تحریم دارویی ایران، در درستی آن شکی باقی نمی‌گذارد.

بدون تردید نمی‌توان در مسئله حساسی همچون موضوع بیولوژیکی واکسن که می‌تواند آینده نسلی و سلامت عمومی جامعه را تحت تأثیر قرار دهد، احساسی تصمیم گرفت.

داستان هنگامه و درد‌هایی که بیماران پروانه‌ای از نبود دارو به دلیل تحریم‌های آمریکا تحمل کردند و یا داستان تلخ خون‌های آلوده فرانسوی خود نمونه بارزی از عمق دشمنی آمریکایی‌های و غربی‌ها است که نباید در مسئله واکسن آن‌ها را نادیده گرفت.

ایران در تولید واکسن موفق است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک نیز می‌گوید: فرمایشات مقام معظم رهبری در مورد اعتماد نکردن به دشمن در زمینه واردات واکسن خارجی کاملا صحیح است.

وی بیان می‌کند: خوشبختانه واکسن داخلی پیشرفت خوبی داشته و امیدواریم با تلاش و همت محققان هر چه سریع‌تر به تولید انبوه برسد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان ادامه می‌دهد: دنیای امروز، دنیای بیوتروریسم بوده و ممکن است هر کدام از واکسن‌ها به ویژه واکسن‌های تولیدی در کشور‌های بیگانه عوارض جبران ناپذیری داشته باشد.

جمالیان می‌گوید: نظر مقام معظم رهبری در مورد ممنوعیت واردات واکسن بسیار هوشمندانه بوده و وظیفه مسئولان در هر شرایطی فرمانبری از ولایت فقیه است و این مهم باید در اولویت اقدامات قرار گیرد.

وی تصریح می‌کند: ایران در یک قرن اخیر در ساخت واکسن تجارب خوبی داشته است و قطعا در تولید واکسن کرونا نیز موفق خواهد بود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اراک می‌افزاید: امروز مسوولان باید در امر واکسن‌سازی تلاش کنند که خوشبختانه مرحله نخست تست واکسن هم نتایج خوبی داشته است.

جمالیان می‌گوید: خودباوری و شناخت توانایی‌های داخلی امروز دانشمندان ایرانی را به مرز خودباوری برسیم یک ضرورت است که باید به آن توجه شود.

منبع:فارس

انتهای پیام/

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: پروانه ای بیماری پروانه ای بیماری ژنتیکی تحریم دارو واکسن کرونا پروانه ای واکسن ها تاول ها بی رحم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۳۹۴۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف و ضبط داروی قاچاق و تاریخ گذشته

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، دکتر سبزعلیپور، مدیر داروی معاونت غذاودارو دانشگاه در حاشیه بازدید از داروخانه‌های سطح شهرستان پارس آباد گفت: در این بازدیدها، مقادیر قابل توجهی داروی قاچاق و تاریخ گذشته کشف و ضبط شد که پرونده تخلفات این داروخانه‌ها جهت رسیدگی بیشتر به مراجع قضایی ارسال می‌شود.
وی با تاکید بر حضور فعال مسئول فنی در داروخانه‌ها و اطلاع رسانی‌های مکرر نسبت به اصالت سنجی دارو‌ها و فرآورده‌های سلامت محور در سامانه TTAC اظهارداشت: در صورت مغایرت اطلاعات سامانه TTAC و موجودی فیزیکی داروخانه، ضمن قطع سهمیه، موضوع در کمیسیون قانونی ماده ۲۰ دانشگاه مطرح خواهد شد.
مدیر داروی معاونت غذاودارو دانشگاه بیان داشت: انبار دارویی داروخانه‌ها بایستی طبق آیین نامه و ضوابط به معاونت غذا و دارو معرفی و تاییدیه‌های لازم از سوی موسس اخذ شود.
رعایت اصول علمی و فنی در ساخت دارو‌های ترکیبی و همچنین ارجاع بیمار به پزشک مربوطه از دیگر موضوعات مورد تاکید مدیر داروی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل بود.

دیگر خبرها

  • تجویز داروی خارج از این فهرست ممنوع است
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • چالش‌های فراوان بیماران خاص و صعب العلاج در ایران/ وقتی مشکلات بیماران هموفیلی دیده نمی‌شود
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • کشف و ضبط داروی قاچاق و تاریخ گذشته
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • وزیر بهداشت: اولویت در تامین دارو شرکت های دانش بنیان داخلی هستند/ خدمات درمانی برای کودکان تا ۷ سالگی رایگان شد
  • یک فایده جالب داروی کاهش وزن
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون